Moby fortsätter att imponera på mig när han släpper musik under sin label Always Centered at Night, som även är samlingsnamnet för hans nya låtar.

Svensk Pop

På singeln Ache bjuder Moby in ingen mindre än José James för att ge oss en vacker och avskalad värld som skapar magiskt stämning under vintern. En värld av jazz och pop med inslag av filmmusik. Stråkarrangemanget som sveper in över produktionen är gudomligt vackert skulle jag säga. Över arrangemanget ligger Josés starka och uttrycksfulla röst, som sprider ett vemod över resultatet.

Det är som en klassisk poplåt från en svunnen tid, fast i en ny tappning. En låt som värmer själen lika mycket som en brasa i en öppen spis.

Om arbetet berättar James för bloggen:

“Att arbeta med en legend som Moby är en stor ära. Han skickade spåret till mig precis efter att min syster gick bort under julen, ett ögonblick som fyllde mig med frågor. Talia Billig och jag skrev texten och musiken i Amsterdam. Vi kom på en obesvarad fråga som kändes ganska djupgående: What do you ache for? Moby omvandlade vårt budskap till en kraftfull meditation om förlust, förändring och utveckling.”

Följ Always Centered at Night på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.