Moby fortsätter att imponera på mig när han släpper musik under sin label Always Centered at Night, som även är samlingsnamnet för hans nya låtar.

Apple Music Svensk Pop

På singeln Ache bjuder Moby in ingen mindre än José James för att ge oss en vacker och avskalad värld som skapar magiskt stämning under vintern. En värld av jazz och pop med inslag av filmmusik. Stråkarrangemanget som sveper in över produktionen är gudomligt vackert skulle jag säga. Över arrangemanget ligger Josés starka och uttrycksfulla röst, som sprider ett vemod över resultatet.

Det är som en klassisk poplåt från en svunnen tid, fast i en ny tappning. En låt som värmer själen lika mycket som en brasa i en öppen spis.

Om arbetet berättar James för bloggen:

“Att arbeta med en legend som Moby är en stor ära. Han skickade spåret till mig precis efter att min syster gick bort under julen, ett ögonblick som fyllde mig med frågor. Talia Billig och jag skrev texten och musiken i Amsterdam. Vi kom på en obesvarad fråga som kändes ganska djupgående: What do you ache for? Moby omvandlade vårt budskap till en kraftfull meditation om förlust, förändring och utveckling.”

Följ Always Centered at Night på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.