Med en läcker attityd och en mix av rap och pop levererar den kanadensiska artisten Bludnymph här singeln Lights out. Med en aggressiv vers där artisten rappar, övergår låten snabbt till mer pop med dramatisk produktion och härligt driv. Arrangemanget är lite spöklikt och det känns som Lights out kommer att platsa i kommande Halloween-spellistor. Med låten är det som artisten känner att något som stör henne måste luftas och det är helt enkelt bäst att göra det med en sång.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Bludnymph:

”Jag gillar att få ut min onda, mörkare sida med min musik – jag kanaliserar den så att jag kan fortsätta vara trevlig och inte bli arg på folk. Det är skönt att vara elak och aggressiv i min musik som ett utlopp så att jag kan arbeta med att sätta gränser bättre i mitt personliga liv.”

Känns som en bra terapi det där med att skapa musik. Få ut sina aggressioner via en låt måste ju vara det bästa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011