Med en läcker attityd och en mix av rap och pop levererar den kanadensiska artisten Bludnymph här singeln Lights out. Med en aggressiv vers där artisten rappar, övergår låten snabbt till mer pop med dramatisk produktion och härligt driv. Arrangemanget är lite spöklikt och det känns som Lights out kommer att platsa i kommande Halloween-spellistor. Med låten är det som artisten känner att något som stör henne måste luftas och det är helt enkelt bäst att göra det med en sång.

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar Bludnymph:

”Jag gillar att få ut min onda, mörkare sida med min musik – jag kanaliserar den så att jag kan fortsätta vara trevlig och inte bli arg på folk. Det är skönt att vara elak och aggressiv i min musik som ett utlopp så att jag kan arbeta med att sätta gränser bättre i mitt personliga liv.”

Känns som en bra terapi det där med att skapa musik. Få ut sina aggressioner via en låt måste ju vara det bästa.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.