Kerstin Ljungström började som lärling till producenterna Magnus Lidehäll, Vincent Pontare och Salem Al Fakir. Idag är hon ett välbekant namn bakom kulisserna som producent, låtskrivare och livemusiker för några av Sveriges största artister. Artistdebuten har däremot fått ta tid och lades på hyllan för många år sedan för att istället satsa fullt ut på produktion. Men vem har sagt att man inte kan plocka upp där man lämnade? 

Genom debutsingeln Ex presenterar artisten en musikalisk värld som fått ta tid att växa fram, en kärleksförklaring till flera decennier av svensk pop. Här möter vemod och vackra vokaler en storartad drömsk produktion. Introt sätter omedelbart stämningen för att det här blir något riktigt bra och jag sitter som trollbunden under hela lyssningen. Rösten är sammetslen och soundet blir i sin helhet tidlöst. 

”Jag har nästan alltid varit i relationer och känner mig ensammast i hela världen när jag inte är med någon. Ex beskriver en känsla av att vara själv, dejta och vela och komma till den horribla insikten om att det inte är självklart att få vara tillsammans med någon. Den är som ett minne från mitt 20-åriga jag i Stockholm”

Kerstin Ljungström

Texten vittnar om en okonstlad ärlighet där artisten berättar om att inte stå ut med sina tafatta och veliga känslor mellan relationer. Tillsammans med Daniela Rathana, Fanny Hultman och Madelene Eliasson har artisten skapat en debutsingel som helt klart sätter henne tydligt på den svenska pophimlen. 

Utbildad på Rytmus och därefter Musikmakarna lyser kreativiteten om denna musikskapare. Lagom till debutsingeln passar även Kerstin på att meddela att en EP är påväg. Det ser vi helt klart fram emot!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.