Amerikanska Goldmyth för med oss till 80-talet när hon briljerar på singeln Video med tillhörande musikvideo. Till pulserande synthar melankolisk produktion sjunger sångerskan ömsint om en förgången kärlek. Låtsläppet kompletteras av en egenregisserad video där artisten gjort sitt bästa för att samla ihop allt som för henne symboliserar det årtionde hon hämtar inspiration ifrån.

Svensk Pop

Jag kreativt regisserade och redigerade videon i samma riktning som produktionen. Jag köpte tv-filmer och främlingars hemmafilmer i min hemstad, planerade och gjorde hela videon på två dagar. När allt damm lagt sig, hade vi ett sent 80-talsfärgat modernt perspektiv på barndomen, förlorad kärlek och att aldrig se tillbaka.

Goldmyth

Med sitt signifikanta indie-sound och spröda stämma är den aktuella låten en snygg cross-over mellan dåtid och nutid. Helt klart en artist värd att lägga på minnet.

Följ Goldmyth på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.