Det har varit ett produktivt år för Vassör. Under 2022 släppte han EP:n Ordspråk som sedan följdes upp av ytterligare fem singlar, bland annat den lysande Dör för dig och engelska Me myself and I.

Popmuzik Lover Patreon

Men det slutar inte där.
Vassör inleder 2023 med EP:n Allt eller inget. En samling fyra sprillans nya låtar som tillsammans utforskar både relationer och att hantera utmattning.
Det är ärligt och naket samtidigt som det är medryckande och rakt igenom lysande poplåtar. Där melodier och arrangemang är lika träffsäkra som texterna.

Två av låtarna (Tusen år och Drömmer) kom till i ett samarbete med Linnéa Lundgren och Vanja Nordén Hagberg. Inledande Tusen år ger oss feta trummor där tanken till Veronica Maggio eller Oskar Linnros inte är långt bort. Drömmer är sådär härligt pulserande i stil. Det är pop inspirerad av 80-tal som jag älskar så otroligt mycket. Jag skulle tro att Vassör med dessa typer av låtar skulle komma långt i Melodifestivalen. För det känns som ett måste för fler att upptäcka denna begåvade artist.
EP:n avlutas med den filmiska Innan du går. Ett vackert och känslofyllt farväl. Det är vårens breakup-låt som definitivt förtjänar en plats i eftertexten i en dramaserie. Eller vad säger du?

Vill du veta mer om Vassör så tycker jag du ska kolla in min intervju med honom via Popmuzik TV. Här möter du en ödmjuk och ambitiös artist som kommer att gå långt.

Du hör EP:n Allt eller inget här nedan eller via länkarna.

Följ Vassör på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011