Rita Ora har onekligen stjärnkvalitén många ägnar ett helt liv att eftersöka. Sångerskan har rönt framgångar och samarbetat med producenter som Avicii, Tiesto och Jonas Blue till artister som Ed Sheeran, Charlie XCX och Chris Brown. Hennes karriär sträcker sig lång men på senare tid har musikskaparen ägnat mer tid åt samarbeten och collabs än att faktiskt ge oss något som representerar henne. Därför pirrar det lite extra i popnerverna när Rita Ora nu äntligen pratar om sitt kommande tredje studioalbum.

Popmuzik Popcast

Med You only love me och mitt kommande album ville jag fånga den sårbarhet jag har upplevt när jag öppnade mig för kärleken och gick in i en ny fas av livet. Att lära mig att släppa taget om det förflutna för att ge plats åt nya upplevelser är en djupt personlig process, och en jag kände mig tvungen att dokumentera genom min musik – resan var inte alltid lätt men jag har kommit ur den starkare och fylld med mer kärlek än jag någonsin trodde var möjligt”. ’

Rita Ora

Det lär onekligen bli en mycket mer ärlig och sårbar sida av Rita som presenteras på kommande platta och det ser vi alla fram emot! Det aktuella spåret är producerat av Lewis Thompson som har arbetat med några av de största namnen på den Brittiska pop-himlen däribland Anne-Marie och Becky Hill. Ni hör den EDM-inspirerade singeln här i bloggen.

Följ Rita Ora på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.