Rita Ora har onekligen stjärnkvalitén många ägnar ett helt liv att eftersöka. Sångerskan har rönt framgångar och samarbetat med producenter som Avicii, Tiesto och Jonas Blue till artister som Ed Sheeran, Charlie XCX och Chris Brown. Hennes karriär sträcker sig lång men på senare tid har musikskaparen ägnat mer tid åt samarbeten och collabs än att faktiskt ge oss något som representerar henne. Därför pirrar det lite extra i popnerverna när Rita Ora nu äntligen pratar om sitt kommande tredje studioalbum.

Popmuzik Podcast

Med You only love me och mitt kommande album ville jag fånga den sårbarhet jag har upplevt när jag öppnade mig för kärleken och gick in i en ny fas av livet. Att lära mig att släppa taget om det förflutna för att ge plats åt nya upplevelser är en djupt personlig process, och en jag kände mig tvungen att dokumentera genom min musik – resan var inte alltid lätt men jag har kommit ur den starkare och fylld med mer kärlek än jag någonsin trodde var möjligt”. ’

Rita Ora

Det lär onekligen bli en mycket mer ärlig och sårbar sida av Rita som presenteras på kommande platta och det ser vi alla fram emot! Det aktuella spåret är producerat av Lewis Thompson som har arbetat med några av de största namnen på den Brittiska pop-himlen däribland Anne-Marie och Becky Hill. Ni hör den EDM-inspirerade singeln här i bloggen.

Följ Rita Ora på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011