Jag gillar helt klart den mer dansanta och retrodoftande stil Vassör skaffat på sin senaste singel Dör för dig. Nu fortsätter artisten på den banan när han här släpper den medryckande och härligt lekfulla singeln Me myself and I.

Nordiska Favoriter

En låt som handlar att navigera sig igenom livet med personliga problem och inre strider. Men med låten vill sångaren belysa att bara du själv kan lösa dina egna bekymmer och det är viktigt att spendera tid med dig själv för att förstå vad du behöver i livet för att göra just dig lycklig. Att helt enkelt bli den bästa versionen av dig själv, om man så vill.

Med en funkig och som sagt medryckande produktion blir det lite som att dansa bort eländet. Jag blev i alla fall väldigt glad av Me myself and I som producerats av Phillip Stokke.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.