Jag gillar helt klart den mer dansanta och retrodoftande stil Vassör skaffat på sin senaste singel Dör för dig. Nu fortsätter artisten på den banan när han här släpper den medryckande och härligt lekfulla singeln Me myself and I.

Apple Music Svensk Pop

En låt som handlar att navigera sig igenom livet med personliga problem och inre strider. Men med låten vill sångaren belysa att bara du själv kan lösa dina egna bekymmer och det är viktigt att spendera tid med dig själv för att förstå vad du behöver i livet för att göra just dig lycklig. Att helt enkelt bli den bästa versionen av dig själv, om man så vill.

Med en funkig och som sagt medryckande produktion blir det lite som att dansa bort eländet. Jag blev i alla fall väldigt glad av Me myself and I som producerats av Phillip Stokke.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.