Efter ett år av flertalet briljanta släpp är Vassör tillbaka med ännu en färgsprakande singel. Den här gången är ljudbilden något mer elektroniskt driven med snygga syntar och programmerade trummor. Prodden är signerad Göteborgs-baserade Penthox där de båda musikskaparna format en låt som klippt och skuren för dagen moderna listpop. Vassör briljerar med sitt tydliga melodispråk och målande texter. Tittar vi närmare på innebörden talar Dör för dig om att vakna upp med ångest efter världens bästa kväll.

Popmuzik Lover Patreon

”Skulle nog säga att de här är en typiskt ”Jag fuckade ur lite för mycket igår och ångrar mig låt” När man liksom vaknar upp och märker av pengarna man slösat eller bilder man har i telefonen man inte minns. Man får helt enkelt ångest och startar dagen på nytt. En låt för alla som vill fucka ur och sjunga tillsammans med sina bästisar.”

Vassör

I mitt tycke är den här låten det bästa artisten släppt hitintills. Sångarens artistiska ID står i perfekt harmoni med produktion och tillsmammas smälter helheten samman till en explosiv lyssning som för tankarna till akter som Victor Leksell. Som om inte låten vore nog får vi även en snygg musikvideo som följer hela förloppet från utekväll till dagen efter och att återigen ta sig i kragen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011