Efter ett år av flertalet briljanta släpp är Vassör tillbaka med ännu en färgsprakande singel. Den här gången är ljudbilden något mer elektroniskt driven med snygga syntar och programmerade trummor. Prodden är signerad Göteborgs-baserade Penthox där de båda musikskaparna format en låt som klippt och skuren för dagen moderna listpop. Vassör briljerar med sitt tydliga melodispråk och målande texter. Tittar vi närmare på innebörden talar Dör för dig om att vakna upp med ångest efter världens bästa kväll.

Nordiska Favoriter

”Skulle nog säga att de här är en typiskt ”Jag fuckade ur lite för mycket igår och ångrar mig låt” När man liksom vaknar upp och märker av pengarna man slösat eller bilder man har i telefonen man inte minns. Man får helt enkelt ångest och startar dagen på nytt. En låt för alla som vill fucka ur och sjunga tillsammans med sina bästisar.”

Vassör

I mitt tycke är den här låten det bästa artisten släppt hitintills. Sångarens artistiska ID står i perfekt harmoni med produktion och tillsmammas smälter helheten samman till en explosiv lyssning som för tankarna till akter som Victor Leksell. Som om inte låten vore nog får vi även en snygg musikvideo som följer hela förloppet från utekväll till dagen efter och att återigen ta sig i kragen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.