Omslag

Det brittiska bandet Nothing But Thieves ger oss pulserande och funkig elektro med senaste singeln Welcome to the DCC. Låten är tagen från kommande albumet Dead Club City, som släpps den sjunde Juli och blir lite av ett intro till albumet skulle jag säga. Jag tyckte detta ver helt min påse. Likt en kombination av Daft Punk– och The Weeknd-doftande produktion med massa energi. Resultatet är ganska långt från bandets tidigare mer indierockiga låtar, men de beskriver singeln och kommande albumet som en ny era för dem och det kan jag nog skriva under på. Detta vill i alla fall jag höra mer av.

Nordiska Favoriter

Nothing But Thieves

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.