Omslag

Det brittiska bandet Nothing But Thieves ger oss pulserande och funkig elektro med senaste singeln Welcome to the DCC. Låten är tagen från kommande albumet Dead Club City, som släpps den sjunde Juli och blir lite av ett intro till albumet skulle jag säga. Jag tyckte detta ver helt min påse. Likt en kombination av Daft Punk– och The Weeknd-doftande produktion med massa energi. Resultatet är ganska långt från bandets tidigare mer indierockiga låtar, men de beskriver singeln och kommande albumet som en ny era för dem och det kan jag nog skriva under på. Detta vill i alla fall jag höra mer av.

Svensk Pop Apple Music

Nothing But Thieves

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011