AORA är en a capella-grupp från Stockholm-Uppsala, som band annat tilldelas Kaggen-stipendiet för sång i mindre grupp av det anrika sångsällskapet Orphei Drängar under 2022.

Apple Music Svensk Pop

Sextetten sjunger egenskriven och egenarrangerad popmusik och i slutet av November släppte de debut-EP:n Puls. Från den kan du här i bloggen kolla in musikvideon till singeln Jag lovar. En charmig poplåt som handlar om alla de där löften man ger andra, eller sig själv, och som i slutändan tyvärr bara blir tomma ord. Inte för att vara elak på något sätt. Men ibland är det kanske lättare för stunden att säga att man ska göra något, som sedan rinner ut i sanden…

Det hela slutar med att man lovar att inte lova något mer. Kanske blir det bättring, eller så fortsätter det med samma löften man aldrig håller..?

Jag tyckte ju detta som sagt var väldigt charmigt. Igenkännande vardagsbetraktelser som de flesta kan relatera till. Med låtens lekfulla och härliga arrangemang blir resultatet något som jag tror kan tilltala de flesta. För kombinationen av en smart igenkännande text och stark melodi var verkligen superhärligt. Du hör resultatet här nedan.

Följ AORA på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.