AORA är en a capella-grupp från Stockholm-Uppsala, som band annat tilldelas Kaggen-stipendiet för sång i mindre grupp av det anrika sångsällskapet Orphei Drängar under 2022.

Popmuzik Lover

Sextetten sjunger egenskriven och egenarrangerad popmusik och i slutet av November släppte de debut-EP:n Puls. Från den kan du här i bloggen kolla in musikvideon till singeln Jag lovar. En charmig poplåt som handlar om alla de där löften man ger andra, eller sig själv, och som i slutändan tyvärr bara blir tomma ord. Inte för att vara elak på något sätt. Men ibland är det kanske lättare för stunden att säga att man ska göra något, som sedan rinner ut i sanden…

Det hela slutar med att man lovar att inte lova något mer. Kanske blir det bättring, eller så fortsätter det med samma löften man aldrig håller..?

Jag tyckte ju detta som sagt var väldigt charmigt. Igenkännande vardagsbetraktelser som de flesta kan relatera till. Med låtens lekfulla och härliga arrangemang blir resultatet något som jag tror kan tilltala de flesta. För kombinationen av en smart igenkännande text och stark melodi var verkligen superhärligt. Du hör resultatet här nedan.

Följ AORA på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.