Abby Lokelani är en singer-songwriter på 19 år från USA.
Här är hon aktuell med singeln From the grave, en drömliknande och snyggt pulserande poplåt som verkligen fångade mitt intresse. Arrangemanget av gitarr, piano och basgången ger den där filmiska känslan till låten, vilket jag alltid uppskattar. Sedan är Abbys sång väldigt len och drömliknande. Snyggt!

Skicka in din musik

Låten i sig är en heartbreak anthem där stora känslor hanteras. Sångerskan berättar :

”Den här låten är tänkt att sjungas för full hals, medan du skriker, gråter eller dansar och tänker på någon som krossade ditt hjärta.”

Följ Abby Lokelani på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011