Den tyska duon Milky Chance presenterade nyligen sitt kommande fjärde album Living In A Haze, som dimper ner i din musikstreamingtjänst den 9:e Juni. Med det nya albumet följer Clemens Rehbein och Phillipp Dausch upp det tvådelade albumen Rid Tape som släpptes 2021 och 2022.

Favoriter Apple Music

Från albumet kan du här höra det inledande titelspåret. Singeln är skönt medryckande med lekfulla synthar och arrangemang som garanterat kommer få dig att vilja dansa här och nu. För det är just det duon uppmanar oss att göra. Att helt enkelt dansa bort all smärta och sorg.

Om singeln berättar Rehbein för bloggen:

”Ibland tappar man koll på vad som är viktigt, lever dag för dag distraherad och vet inte riktigt hur man ska ta sig ur det. Samtidigt verkar det som att alla runt omkring dig inte känner likadant, livet ser så lätt ut när de gör det och en önskan bygger upp att ha det bara så. Så den här är för alla som vill kunna dansa bort smärtan.”

Musikvideon till Living in a haze är minst lika lekfull som låten, där duon dagdrömmer om att få dansa loss under en videoinspelning. För regin står Alena Shevchenko. Resultatet ser du här nedan.

Milky Chance

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011