Efter att Mack Gibson sjöng om sin far på singeln Pappa, vänder han nu blicken mot sin bror när han här ger oss Min älskade bror. Med texten sjunger han direkt till storebror och hur de verkar ha glidit isär efter deras fars bortgång. Det blir emotionellt, öppet och ärligt. Att Gibson här får sjunga ut sina tankar och känslor för sin bror.

Svensk Pop Apple Music

”Jag har alltid haft en fin kontakt med min storebror, oavsett hur ofta eller sällan vi träffats, så har det alltid känts som om det var igår.”

Mack Gibson

Du hör den fina countryballaden här i bloggen.

Följ Mack Gibson på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011