Den amerikanska singer-songwritern Joel Nunez, som numera bor här i Sverige, bjuder in Shirley Clamp för att ge oss den härligt upplyftande country-popsingeln Seven seas. En låt som handlar om att kärleken inte har några gränser och det känns verkligen av energin i låten.

Nordiska Favoriter

Joel är ambassadör för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och under en turné med dem bjöd han in Shirley att medverka. Där och då bestämde de sig för att göra något tillsammans, vilket resulterade i Seven seas.

Om samarbetet berättar de båda:

“Vi älskar verkligen produktionen, texten och känslan i låten, och det ska bli så fantastiskt att få dela med den till er.”

Joel Nunez

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.