Den amerikanska singer-songwritern Joel Nunez, som numera bor här i Sverige, bjuder in Shirley Clamp för att ge oss den härligt upplyftande country-popsingeln Seven seas. En låt som handlar om att kärleken inte har några gränser och det känns verkligen av energin i låten.

POPMUZIK LOVER 2

Joel är ambassadör för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och under en turné med dem bjöd han in Shirley att medverka. Där och då bestämde de sig för att göra något tillsammans, vilket resulterade i Seven seas.

Om samarbetet berättar de båda:

“Vi älskar verkligen produktionen, texten och känslan i låten, och det ska bli så fantastiskt att få dela med den till er.”

Joel Nunez

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011