Det blir emotionellt och starkt när den svenske countryartisten Mack Gibson sjunger för sin far som i tidig ålder gick bort i en hjärtattack. Med låten beskriver artisten saknaden av sin far och känslan av att möta sin far på sjukhuset dagen då det inträffade.

Dolby Atmos

Artisten berättar:

”Jag satt med honom i två dygn och bad att han skulle klara sig, men läkaren kom fram till mig och sa, hans liv kommer inte att gå att rädda. Om han nu hör mig, så vill jag att han ska veta att han betytt allt för mig i mitt liv.”

Resultatet är en avskalad pianoballad där Mack Gibson låter orden och musiken komma från hjärtat. Här hör du singeln Pappa.

Följ Mack Gibson på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.