Det blir emotionellt och starkt när den svenske countryartisten Mack Gibson sjunger för sin far som i tidig ålder gick bort i en hjärtattack. Med låten beskriver artisten saknaden av sin far och känslan av att möta sin far på sjukhuset dagen då det inträffade.

Apple Music Svensk Pop

Artisten berättar:

”Jag satt med honom i två dygn och bad att han skulle klara sig, men läkaren kom fram till mig och sa, hans liv kommer inte att gå att rädda. Om han nu hör mig, så vill jag att han ska veta att han betytt allt för mig i mitt liv.”

Resultatet är en avskalad pianoballad där Mack Gibson låter orden och musiken komma från hjärtat. Här hör du singeln Pappa.

Följ Mack Gibson på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.