Peter Gabriel är tillbaka och är redo att lansera sitt albumprojekt i/o, hands första studioalbum med nytt material sedan Up 2002. Första smakrovet heter Panopticom och kommer att följas av nya singlar vid varje fullmåne (med andra ord i början av varje månad).

Svensk Pop Apple Music

Peter Gabriel berättar om projektet.

”Hej alla, jag är nu omgiven av massor av nytt material. Jag har i stort sett fått ett album klart och det har varit väldigt roligt att spela med bandet igen och jag är exalterad över idén att ta en massa nytt material med mig ute på vägen, och jag hoppas att få se några av er där.

Den första låten är baserad på en idé som jag har arbetat på för att initiera skapandet av en oändligt expanderbar tillgänglig dataglob: The Panopticom. Vi börjar koppla ihop en likasinnade grupp människor som kanske kan väcka detta till liv, för att låta världen se sig själv bättre och förstå mer av vad som verkligen händer.”

Den 31 Maj besöker i/o The Tour Avicii Arena i Stockholm.

Följ Peter Gabriel på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011