Peter Gabriel är tillbaka och är redo att lansera sitt albumprojekt i/o, hands första studioalbum med nytt material sedan Up 2002. Första smakrovet heter Panopticom och kommer att följas av nya singlar vid varje fullmåne (med andra ord i början av varje månad).

Nordiska Favoriter

Peter Gabriel berättar om projektet.

”Hej alla, jag är nu omgiven av massor av nytt material. Jag har i stort sett fått ett album klart och det har varit väldigt roligt att spela med bandet igen och jag är exalterad över idén att ta en massa nytt material med mig ute på vägen, och jag hoppas att få se några av er där.

Den första låten är baserad på en idé som jag har arbetat på för att initiera skapandet av en oändligt expanderbar tillgänglig dataglob: The Panopticom. Vi börjar koppla ihop en likasinnade grupp människor som kanske kan väcka detta till liv, för att låta världen se sig själv bättre och förstå mer av vad som verkligen händer.”

Den 31 Maj besöker i/o The Tour Avicii Arena i Stockholm.

Följ Peter Gabriel på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.