Då var det dags för behaglig och mysig countrypop här i bloggen. Jag är ju ganska svag för genren om jag ska vara ärlig, så det är väldigt trevligt när jag trillar över nya låtar som darr åt det hållet.

Skicka in din musik

Morgan Mabry från USA bjuder på en varm ljudbild av mjuka gitarrer och slagverk när hon släpper singeln Tables turned. Sedan är det extra snyggt med stråkarna som lyfter upp sticket.
Här levererar Morgan en ärlig och naken berättelse om hopplöshet och förtvivlan när hon inte kände sig sedd i ett förhållande. Det hela slutade faktiskt med att sångerskan ställde in sitt bröllop med personen som orsakade henne så mycket skada. Istället kunde hon gå vidare med sitt liv och komma starkare ut på andra sidan.

Om singeln berättar sångerskan:

Tables turned är väldigt speciell för mig eftersom det var en av de första låtarna jag någonsin skrev och fick nytt liv i en omskrivning med min samarbetspartner och producent, Meg Toohey. Jag skrev ursprungligen den här låten i ett desperat försök att bli hörd i ett förhållande som orsakade mig stor skada. Det handlar om smärtan som kommer från icke-ömsesidighet, att inse att kärleken du ger inte återlämnas och hur maktlös det kan få dig att känna dig. Jag hoppas att den här låten når människor som behöver stöd, erkännande och validering. Mitt budskap till dessa människor skulle vara att du förtjänar en vacker kärlek och allt börjar med att stå fast i ditt värde och hedra dig själv.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011