Efter att ha släppt singlarna Du & jag VS världen samt Överexponerad himmel är det nu dags för Theodor Backman att släppa en EP där dessa två låtar får tillökning av ytterligare två. Namnet för dessa fyra låtar blev Stacken, som även var namnet på den fritidsgård som artisten gick på under högstadiet.

Popmuzik Podcast

”Den tiden var den hittills värsta i mitt liv. Men, inget ont som inte för något gott med sig! Därför har jag också valt att döpa min debut EP efter just Stacken, en plats som har präglat hela min syn på livet.”

EP:n inleds med den instrumentala Öjn, som liksom får sätta stämningen på EP:n. Den andra låten är Tänk inte på din existens (det tar dig ingenstans). Här bjuds vi in i ett elektroniskt ljudlandskap där Casio-synthar och drömliknande arrangemang bygger upp låten medan artisten sjunger om just existentiella tankar som bottnar i att helt enkelt släppa taget, och att sluta försöka förstå.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011