Leanna Firestone är den nyblivna 20-åringen som hoppade av college för att satsa på musiken. Under pandemiåret började artisten skapa musikaliskt content på TikTok, något som sedermera resulterade i en stadig fanbase och att Leannas första musiksläpp. Miljontals streams senare, ett album och flertalet framgångsrika låtar som bland annat hörts i Love Island UK är sångerskan en väldigt lovande poptalang.

DOLBY ATMOS

Nysläppta singeln You just didn’t like me that much är kommen ur en tid när Leanna inte kunde sova eller äta på grund av sitt brustna hjärta. Men efter att ha läst en tweet som löd: ”Jag brukade tro att mitt ex var ute efter att förstöra mitt liv, men sedan insåg jag att han bara inte gillade mig så mycket” kom hon till en plötslig insikt. Nämligen att alla är förtjänta av kärlek och ingen kan tala om för en att man inte är värdig nog. Så istället för att skapa en låt om brusten kärlek blev den aktuella singeln en anthem för hopp och den sinnesro hon känner efter att ha förstått att det finns någon för alla.

Produktionen är luftig och blandar semi-organiska trummor med synthar och lättsamma elgitarrer. Helheten blir charmig och härligt popig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011