Med Happy without me släpper den amerikanska singer-songwritern och fotbollsspelaren Blake Proehl sin tredje singel och följer upp Falling into you och Think I like u.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Nya singeln bjuder på emotionell pop där artisten sjunger från hjärtat till sitt ex. Där känslorna liksom sliter isär honom. Att han vet att det är över och att han inte vill ha ett nytt försök, men att det också gör ont att se henne med någon annan. Det blir stora känslor som byggs upp från en vacker pianomelodi och gitarr som sedan färgas av mjuka trummor och luftiga synthar.

Om singeln berättar Blake för bloggen:

”Den här låten föddes från en bild som mitt ex lade upp med sin nya pojkvän. Jag hade ingen aning om att trots att jag inte ville ha henne tillbaka skulle det göra ont att se henne lycklig med någon annan. Jag ville skriva en relaterbar låt som om den tyngre sidan av ett förhållande efter att tidigare ha fokuserat på de gladare aspekterna.”

Du hör det fina resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.