Åh, detta var fint.
Simon Riise öppnar upp om sina känslor för en person som tidigare fanns i hans liv på den emotionella singeln Sjung för mig. Det är tankarna om vad som skulle ha kunnat blivit och hur det blev. Hur personen gått vidare och hur man själv upptäcker personens nya liv på internet.

Popmuzik in Dolby Atmos

“Det är en låt om att få tag på lite mer information än man egentligen vill ha, och vad det kan göra med en när höstmörkret smyger sig på. Om kaninhålet man så mycket lättare faller ner i under höstmånaderna.”

Arrangemanget är mjukt och i grunden gitarrdriven. Sången len och uttrycksfull. Det blir en fin och ärlig höstballad som gjord att kura ihop i soffan och lyssna på.

“Låten är kanske mer skriven för mig själv än för andra. Därför tog jag fasta på att få till känslan jag hade när jag satt i min höstruskiga lägenhet, och jobbade mycket med att spegla det i ljudbilden. Vissa delar av låten är inspelade med mobilen för att få till en riktigt nära och intim känsla.”

Vid sidan av sina solosånger är Simon även en fast medlem i Jon Henrik Fjällgrens band, som just nu är ute på turné. Om du går på dessa konserter fins möjligheten att du även får höra Simon framföra just denna låt för dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.