Låt oss presentera Blake Proehl när han debuterar med singeln Falling into you. Och oj, vilken debut! Personligt, sårbart och eftertänksamt. Det här är helt klart en låt som kommer gå rakt in i hjärtat på många. Med försiktigt stråk, atmosfärsikt piano och en stor närvaro i rösten skapar Blake en trollbindande låt. 

Popmuzik Podcast

”Det här är min första release någonsin. En personlig ballad om att lära sig att älska. Den här låten är den första av många som jag planerar att släppa i år, och jag hoppas att den blir omtyckt.”

Blake Proehl

Vem är Blake Proehl då? Under många år arbetade han hårt för att uppnå sin dröm att ta sig till NFL. Vilket han också gjorde och kunde ansluta sig till Minnesota Vikings. (Klart att ett fotbollslag i Minnesota med alla skandinaviska ättlingar heter Vikings!) Men efter en förödande skada under hans första säsong fick han pausa in karriär som fotbollsproffs…

Det var efter att fotbollsdrömmen nästan slagit till spillror som han istället hittade sin nya passion i musiken. Efter att ett klipp blivit viralt på Tiktok med si sådär 26 miljoner visningar så är han redo att möta sin nya publik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011