Låt oss presentera Blake Proehl när han debuterar med singeln Falling into you. Och oj, vilken debut! Personligt, sårbart och eftertänksamt. Det här är helt klart en låt som kommer gå rakt in i hjärtat på många. Med försiktigt stråk, atmosfärsikt piano och en stor närvaro i rösten skapar Blake en trollbindande låt. 

”Det här är min första release någonsin. En personlig ballad om att lära sig att älska. Den här låten är den första av många som jag planerar att släppa i år, och jag hoppas att den blir omtyckt.”

Blake Proehl

Vem är Blake Proehl då? Under många år arbetade han hårt för att uppnå sin dröm att ta sig till NFL. Vilket han också gjorde och kunde ansluta sig till Minnesota Vikings. (Klart att ett fotbollslag i Minnesota med alla skandinaviska ättlingar heter Vikings!) Men efter en förödande skada under hans första säsong fick han pausa in karriär som fotbollsproffs…

Det var efter att fotbollsdrömmen nästan slagit till spillror som han istället hittade sin nya passion i musiken. Efter att ett klipp blivit viralt på Tiktok med si sådär 26 miljoner visningar så är han redo att möta sin nya publik.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.