Låt oss presentera Blake Proehl när han debuterar med singeln Falling into you. Och oj, vilken debut! Personligt, sårbart och eftertänksamt. Det här är helt klart en låt som kommer gå rakt in i hjärtat på många. Med försiktigt stråk, atmosfärsikt piano och en stor närvaro i rösten skapar Blake en trollbindande låt. 

Apple Music

”Det här är min första release någonsin. En personlig ballad om att lära sig att älska. Den här låten är den första av många som jag planerar att släppa i år, och jag hoppas att den blir omtyckt.”

Blake Proehl

Vem är Blake Proehl då? Under många år arbetade han hårt för att uppnå sin dröm att ta sig till NFL. Vilket han också gjorde och kunde ansluta sig till Minnesota Vikings. (Klart att ett fotbollslag i Minnesota med alla skandinaviska ättlingar heter Vikings!) Men efter en förödande skada under hans första säsong fick han pausa in karriär som fotbollsproffs…

Det var efter att fotbollsdrömmen nästan slagit till spillror som han istället hittade sin nya passion i musiken. Efter att ett klipp blivit viralt på Tiktok med si sådär 26 miljoner visningar så är han redo att möta sin nya publik.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.