Garvie har tillbringat många år med att skriva för andra artister och verka på Londons livescen. Men när pandemin plötsligt slog till lärde sig artisten att producera. Efter att ha fördjupat sig i oändligt med ljud landade han i en sonisk värld som blandar tydliga elgitarrer, hookiga refränger och syntharna med läckra 8-bitars effekter. En ljudbild som i singeln Life’s good översätts genom en egenfilmad musikvideo. Här ser vi sångaren använda instagramfilter och en humoristisk approach för att kontrastera ett melankoliskt budskap.

Svensk Pop Apple Music

Den aktuella låten markerar femte singeln från artisten. Hemma i Storbritannien har han sett massivt stöd för samtliga släpp och även nominerats för bästa pop på NMG Awards. Det känns som framtiden ligger vidöppen för denna lovande talang. Ni ser den oemotståndligt charmiga videon till Life’s good här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011