Det har gått cirka ett och ett halvt år sedan vi hörde från Klara Andén. Det var ju i Maj i fjol som artisten släppte albumet När Nån Går, som bland annat innehöll singlarna Fan ta dig och Gå bara gå.

Skicka in din musik

Nu är det dags för Klara att följa upp det albumet med sin första nya singel som heter Ta dig i kragen. En medryckande poplåt med lekfull text där sångerskan poängterar lite dumma saker som män gör som det faktiskt är okej att bli lite upprörd över. Med låten vill artisten helt enkelt ventilera sin frustration som hon hållit inne så länge som nu äntligen fick komma ut.
Bra var väl det, för det blir väldigt underhållande och igenkännande. Det är mycket som jag hört från samtal med andra kvinnor som retar sig på sina mäns sätt att vara. Så Klara är definitivt inte ensam om dessa tankar.

Just stycket: ”Inget får stå i vägen, det är match med AIK. Rätt sjuk prioritering, när din syrra fyller år” är liksom alla mina sportintresserade manliga kollegor i en låt. För huuuur många gånger jag man inte hört dem planera hur de ska kunna se den där ”viktiga” matchen när de också är bjudna på middag hos vänner. Nu förstår jag verkligen vad deras flickvänner och fruar tyckte om det…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011