Det har gått cirka ett och ett halvt år sedan vi hörde från Klara Andén. Det var ju i Maj i fjol som artisten släppte albumet När Nån Går, som bland annat innehöll singlarna Fan ta dig och Gå bara gå.

Nordiska Favoriter

Nu är det dags för Klara att följa upp det albumet med sin första nya singel som heter Ta dig i kragen. En medryckande poplåt med lekfull text där sångerskan poängterar lite dumma saker som män gör som det faktiskt är okej att bli lite upprörd över. Med låten vill artisten helt enkelt ventilera sin frustration som hon hållit inne så länge som nu äntligen fick komma ut.
Bra var väl det, för det blir väldigt underhållande och igenkännande. Det är mycket som jag hört från samtal med andra kvinnor som retar sig på sina mäns sätt att vara. Så Klara är definitivt inte ensam om dessa tankar.

Just stycket: ”Inget får stå i vägen, det är match med AIK. Rätt sjuk prioritering, när din syrra fyller år” är liksom alla mina sportintresserade manliga kollegor i en låt. För huuuur många gånger jag man inte hört dem planera hur de ska kunna se den där ”viktiga” matchen när de också är bjudna på middag hos vänner. Nu förstår jag verkligen vad deras flickvänner och fruar tyckte om det…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.