Med en härligt medryckande produktion och en riktigt skön melodi i refrängen, släpper Evenson singeln Devil inside. En låt där artisten sjunger om att helt enkelt leva med djävulen som påverkar oss varje dag.

Apple Music

Artisten berättar:

”Oavsett om det är ett dåligt uppbrott, depression eller till och med isolering, kan ’djävulen’ representera vilken form av demon som helst som lyssnaren lever med. Min förhoppning är att lyssnaren kan komma in i ett tillfälligt tillstånd av lycka medan han lyssnar och komma ut på andra sidan och känna sig lättare och mer optimistisk.”

Så ja, visst behöver vi denna typ av peppande poplåtar som gör att vi mår och känner oss bättre. För det är i alla fall just den upprymda känsla jag fick av denna låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.