Med en härligt medryckande produktion och en riktigt skön melodi i refrängen, släpper Evenson singeln Devil inside. En låt där artisten sjunger om att helt enkelt leva med djävulen som påverkar oss varje dag.

Favoriter Apple Music

Artisten berättar:

”Oavsett om det är ett dåligt uppbrott, depression eller till och med isolering, kan ’djävulen’ representera vilken form av demon som helst som lyssnaren lever med. Min förhoppning är att lyssnaren kan komma in i ett tillfälligt tillstånd av lycka medan han lyssnar och komma ut på andra sidan och känna sig lättare och mer optimistisk.”

Så ja, visst behöver vi denna typ av peppande poplåtar som gör att vi mår och känner oss bättre. För det är i alla fall just den upprymda känsla jag fick av denna låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011