Mattias Skantze är tillbaka i bloggen. Efter att nyligen släppt singeln Gravity med dun Without Friends är det nu åter igen fokus på sitt egna soloprojekt Oxeye. Nya singeln heter Powerless och handlar om att våga släppa taget om framtiden, att inte vara rädd för det som kommer och om att bli bekväm i att man inte kan kontrollera allt. Att helt enkelt inte oroa sig för mycket för vad som komma skall, utan istället fokusera på här och nu och lösa problem när de uppstår istället. Vilket är en mycket sund inställning skulle jag säga.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Mattias för bloggen:

”Jag själv grubblade mycket över sådant när jag var yngre, men känner nu att jag kan kontrollera det bättre helt enkelt genom att inte kontrollera det. Första versionen av den här låten skapades under en produktionskurs på universitetet för ett år sedan, men sedan har den jobbats vidare på och växt till det den är idag!”

Powerless är tagen från Oxeyes kommande EP som kommer i slutet av året och följer upp singeln The only good thing about last year, som släpptes i Januari. Du hör resultatet här.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.