Mattias Skantze är tillbaka i bloggen. Efter att nyligen släppt singeln Gravity med dun Without Friends är det nu åter igen fokus på sitt egna soloprojekt Oxeye. Nya singeln heter Powerless och handlar om att våga släppa taget om framtiden, att inte vara rädd för det som kommer och om att bli bekväm i att man inte kan kontrollera allt. Att helt enkelt inte oroa sig för mycket för vad som komma skall, utan istället fokusera på här och nu och lösa problem när de uppstår istället. Vilket är en mycket sund inställning skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Mattias för bloggen:

”Jag själv grubblade mycket över sådant när jag var yngre, men känner nu att jag kan kontrollera det bättre helt enkelt genom att inte kontrollera det. Första versionen av den här låten skapades under en produktionskurs på universitetet för ett år sedan, men sedan har den jobbats vidare på och växt till det den är idag!”

Powerless är tagen från Oxeyes kommande EP som kommer i slutet av året och följer upp singeln The only good thing about last year, som släpptes i Januari. Du hör resultatet här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011