Robin Larsson och Mattias Skantze i duon Without Friends är tillbaka här i bloggen.
De debuterade ju med singeln One in a million, som de släppte i Februari. Nya singeln heter Gravity och är en upplyftande poplåt som handlar om ett förhållande där båda är medvetna om att det är kämpigt att komma överens, men ändå finns det den där dragningskraften som gör att man helt enkelt inte kan vara utan varandra. Väldigt charmigt budskap och jag gillar hur låten byggs upp från den drömliknande inledningen till den mer medryckande finalen.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Vi blev väldigt inspirerade av feelgood-pop i stil av exempelvis Astrid S, så vi tog influenserna därifrån och blandade dem med vårat egna sound och ut kom Gravity.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011