Robin Larsson och Mattias Skantze i duon Without Friends är tillbaka här i bloggen.
De debuterade ju med singeln One in a million, som de släppte i Februari. Nya singeln heter Gravity och är en upplyftande poplåt som handlar om ett förhållande där båda är medvetna om att det är kämpigt att komma överens, men ändå finns det den där dragningskraften som gör att man helt enkelt inte kan vara utan varandra. Väldigt charmigt budskap och jag gillar hur låten byggs upp från den drömliknande inledningen till den mer medryckande finalen.

Dolby Atmos

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Vi blev väldigt inspirerade av feelgood-pop i stil av exempelvis Astrid S, så vi tog influenserna därifrån och blandade dem med vårat egna sound och ut kom Gravity.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.