Robin Larsson och Mattias Skantze i duon Without Friends är tillbaka här i bloggen.
De debuterade ju med singeln One in a million, som de släppte i Februari. Nya singeln heter Gravity och är en upplyftande poplåt som handlar om ett förhållande där båda är medvetna om att det är kämpigt att komma överens, men ändå finns det den där dragningskraften som gör att man helt enkelt inte kan vara utan varandra. Väldigt charmigt budskap och jag gillar hur låten byggs upp från den drömliknande inledningen till den mer medryckande finalen.

Apple Music

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Vi blev väldigt inspirerade av feelgood-pop i stil av exempelvis Astrid S, så vi tog influenserna därifrån och blandade dem med vårat egna sound och ut kom Gravity.”

Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.