Rikki är en sångerska från USA som just nu jobbar mot sitt debutalbum Soakt. Ett album med åtta låtar som artisten gjort tillsammans med producenten Steve Eldon Kerr.

Apple Music

Här kan du lyssna på singeln Past loves som är tagen från albumet. En behagligt drömliknande poplåt som handlar om den där på papperet flyktiga sommarromansen som kanske inte blev så långvarig, men känslan den skapade satt djupare.

I Rikkis fall var det att dejta någon som jobbade med samma som hon själv. I det fallet en annan författare. Det gjorde att hon istället jämförde varandras utveckling och med det hamnade hon i en tvivlande situation om sin egna förmåga. Något som växte bort efter att de slutat träffat varandra.

Rickki berättar:

”När det väl fanns tillräckligt med utrymme och tid mellan oss förstod jag att att skriva för mig själv var att hitta mig själv. Jag skulle kunna skriva om tidigare kärlek med vördnad och tacksamhet. Och sedan sjunga om det. Och respektera det för vad det var och vad det betyder för mig nu.”

Du upptäcker den svävande och vackra poplåten Past loves här i bloggen.

Följ Rikki på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.