Med det igenkännande ljudet av ett nytt meddelande på Grindr får vi av den tyske artisten LIE NING en läcker och sexig R&B-poplåt i form av Offline.

Popmuzik Lover Patreon

En låt som handlar om livet som queer i Z-generationen med alla dejtingappar och cyberlust. På låten ber artisten oss att träffas offline istället för bara vara anonyma online.

”I individualismens tid tappar vi känslan av gemenskap. Även om det är lättare än någonsin att lära sig om samtycke och att hantera alla typer av ismer, verkar det bli svårare att faktiskt utöva det.
Offline uppmuntrar lyssnarna att ta sig ut, vara glada, njuta av livet, ha kul och leva i nuet och känna dig själv.”

Den läckra videon till Offline ger oss en känsla av den klassiska reklamen för CK One från 90-talet med vackra människor mot en vit bakgrund. Passar snyggt till låten och temat. Gemenskap.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011