Med det igenkännande ljudet av ett nytt meddelande på Grindr får vi av den tyske artisten LIE NING en läcker och sexig R&B-poplåt i form av Offline.

Apple Music

En låt som handlar om livet som queer i Z-generationen med alla dejtingappar och cyberlust. På låten ber artisten oss att träffas offline istället för bara vara anonyma online.

”I individualismens tid tappar vi känslan av gemenskap. Även om det är lättare än någonsin att lära sig om samtycke och att hantera alla typer av ismer, verkar det bli svårare att faktiskt utöva det.
Offline uppmuntrar lyssnarna att ta sig ut, vara glada, njuta av livet, ha kul och leva i nuet och känna dig själv.”

Den läckra videon till Offline ger oss en känsla av den klassiska reklamen för CK One från 90-talet med vackra människor mot en vit bakgrund. Passar snyggt till låten och temat. Gemenskap.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.