Med ett skönt housebeat inleder Brisbane-bandet Cub Sport nya singeln Replay.
Vi bjuds på en läcker och dansant poplåt med drömliknande synthar, housepiano och Tim Nelsons mjuk sång. Verkligen den där typ av låt man kan förlora sig själv på dansgolvet tillsammans med.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Tim:

Replay handlar om att röra sig framåt. Känslor är inte så enkla som vi ibland kan tro – du kan längta efter något och inte vilja ha det samtidigt, du kan älska något men växa ur det. Jag tror att det handlar om att gå från att längta efter något till att känna sig fri. Men det behöver inte heller vara så djupt – det är en rolig poplåt och det är så jag vill att den ska avnjutas också.”

Videon är härligt surrealistisk i stilen. Det känns som livet är i en loop, men ändå rör den sig framåt. Musiken passar perfekt med det visuella och det känns som soundtracket till en indiefilm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.