Med ett skönt housebeat inleder Brisbane-bandet Cub Sport nya singeln Replay.
Vi bjuds på en läcker och dansant poplåt med drömliknande synthar, housepiano och Tim Nelsons mjuk sång. Verkligen den där typ av låt man kan förlora sig själv på dansgolvet tillsammans med.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Tim:

Replay handlar om att röra sig framåt. Känslor är inte så enkla som vi ibland kan tro – du kan längta efter något och inte vilja ha det samtidigt, du kan älska något men växa ur det. Jag tror att det handlar om att gå från att längta efter något till att känna sig fri. Men det behöver inte heller vara så djupt – det är en rolig poplåt och det är så jag vill att den ska avnjutas också.”

Videon är härligt surrealistisk i stilen. Det känns som livet är i en loop, men ändå rör den sig framåt. Musiken passar perfekt med det visuella och det känns som soundtracket till en indiefilm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011