Behaglig känsla och röst är vad den Sydafrikanska sångerskan Julia Church bjuder på när hon här framför sin senaste singel I don’t think I love you anymore. En låt som handlar om att gå vidare ett ett uppbrott. Den där känslan av frihet och stark självkänsla du behöver när du inser att man helt enkelt inte längre älskar den där andra personen. Allt upplyft av sångerskans mjuka röst och mogna arrangemang.

Om singeln berättar Julia för bloggen:

I don’t think I love you anymore handlar om friheten som kommer med att återuppstå efter ett krossat hjärta. Den där känslan av att lossna från någon som tog upp dina tankar och inse hur stärkande det är att inte längre behöva dem. I flera år fann jag mig själv att längta över någon som jag insåg att jag inte ens riktigt visste vem det var tillslut. Den klyfta jag kände fanns inte riktigt, det var bara minnet av en gammal kärlek som höll mig förankrad tills jag kunde släppa det.
Jag skrev den som en dagboksanteckning och varje sångtext har specifik personlig betydelse för mig. Jag ville vara så ärlig som möjligt.”

Du hör det fina resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.