Behaglig känsla och röst är vad den Sydafrikanska sångerskan Julia Church bjuder på när hon här framför sin senaste singel I don’t think I love you anymore. En låt som handlar om att gå vidare ett ett uppbrott. Den där känslan av frihet och stark självkänsla du behöver när du inser att man helt enkelt inte längre älskar den där andra personen. Allt upplyft av sångerskans mjuka röst och mogna arrangemang.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Julia för bloggen:

I don’t think I love you anymore handlar om friheten som kommer med att återuppstå efter ett krossat hjärta. Den där känslan av att lossna från någon som tog upp dina tankar och inse hur stärkande det är att inte längre behöva dem. I flera år fann jag mig själv att längta över någon som jag insåg att jag inte ens riktigt visste vem det var tillslut. Den klyfta jag kände fanns inte riktigt, det var bara minnet av en gammal kärlek som höll mig förankrad tills jag kunde släppa det.
Jag skrev den som en dagboksanteckning och varje sångtext har specifik personlig betydelse för mig. Jag ville vara så ärlig som möjligt.”

Du hör det fina resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011