Behaglig känsla och röst är vad den Sydafrikanska sångerskan Julia Church bjuder på när hon här framför sin senaste singel I don’t think I love you anymore. En låt som handlar om att gå vidare ett ett uppbrott. Den där känslan av frihet och stark självkänsla du behöver när du inser att man helt enkelt inte längre älskar den där andra personen. Allt upplyft av sångerskans mjuka röst och mogna arrangemang.

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar Julia för bloggen:

I don’t think I love you anymore handlar om friheten som kommer med att återuppstå efter ett krossat hjärta. Den där känslan av att lossna från någon som tog upp dina tankar och inse hur stärkande det är att inte längre behöva dem. I flera år fann jag mig själv att längta över någon som jag insåg att jag inte ens riktigt visste vem det var tillslut. Den klyfta jag kände fanns inte riktigt, det var bara minnet av en gammal kärlek som höll mig förankrad tills jag kunde släppa det.
Jag skrev den som en dagboksanteckning och varje sångtext har specifik personlig betydelse för mig. Jag ville vara så ärlig som möjligt.”

Du hör det fina resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.