Äntligen söndag och det är snart ny vecka. Innan vi stänger butiken för veckan listar Johan och Sebastian fem favoritlåtar från veckans musikskörd.

Skicka in din musik

Johans Popfavoriter

Shawn Mendes – When you’re gone

En sak är säker, Shawn Mendes blev bättre när han blev singel. Mycket bättre. För de två nya singlar han släppt sedan allt kraschade med Camila Cabello har satt honom på en helt annan nivå. Det är sårbart, än mer poppigt och sjukt starka hits.

Micky Blue – Paradise City

Pulserande retropop? Ja tack säger jag till denna pop-pärla som fick mig på lysande humör redan från första lyssningen.

Darla Jade – Broken armour

Grym elektropop med en skön melodi och vemodig känsla. Det är ju en kontrast som jag alltid älskar och denna låt är inget undantag.

Premiere – Sun Kissed

Grym nostalgitrip till det härliga brittiska 90-talet och framförallt till den klassiska Göteborgspopen bjuder duon Premiere oss på med singeln Sun Kissed. Det är liksom som om Manchester och Göteborg förenades i en och samma låt. För det är inslag av Electronic, Embassy, Tough Alliance och New Order. Självklart älskar jag det.

Amarill, Albin Johnsén & SIV – Lite lonely

Innan minusgraderna ens lämnat natten så får vi den perfekta sommarhiten med singeln Lite lonely med Amarill, Albin Johnsén och SIV. Grym hit som kommer spelas flitigt i min spellisa känner jag.

Sebastians Popfavoriter

Shawn Mendes – When you’re gone 

Mendes är tillbaka och den här gången är det ett desperat rop på kärlek. Guran står i fokus och hooken är omedelbar. Helt klart en låt att lägg till i katalogen av hits. 

Isle of You – Cool without you

Svenska duon Isle of You överraskar stort med sin klubb-inspirerade singel Cool without you. Top-line och produktion är i perfekt harmoni där vi dessutom får lite EDM inspirerade inslag som kontrasteras mot deras utpräglade sound. Helt klart en spännande och därtill lysande popsingel. 

Felicia Takman – Aldrig säga aldrig

Äntligen är Felicia tillbaka och med en riktigt synt-dränkt popdänga. Aldrig säga aldrig golvade mig med sin storartade refräng och maffiga framtoning. Helt klart en låt som kommer spelas i mina lurar hela våren. 

Kehlani + Justin Bieber – Up at night 

Svag för RnB smälter jag såklart när jag hör två av världens största artister sammanföra sina ljuva stämmor på ett spår. Mjukt, mysigt och lite sexigt helt i samklang med genren. Denna landar direkt på spellistan över grym samtida urban RnB. 

Harry Styles – As it was

Harry gör pop med självinsikt, det är min första tolkning av nya singeln As it was. Melankolin ligger som ett täcke över produktionen och jag gillar den lite mumlande smått osäkra framtoningen. Det känns som att artisten kommer ge oss något väldigt personligt på kommande plattan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011