Den spanska duon Estatuas de Sol består av Alfonso Crespo och Fernando Martín. Estatuas de Sol bildades redan 1992 och har just synthpoppen som ledstjärna i musiken, något ni kommer märka på nya singeln Mi Metaverso. En låt vars vemodiga stil verkligen fångade mig och de mjuka syntharna och trummorna snyggt målade upp ljudbilden.

Svensk Pop

Mi Metaverso betyder mitt metauniversum och är inspirerad av virtual reality där man som användare kan visa upp en annan sida av sig själv. I texten finns även kopplingar till filmklassikern Blade Runner, så om du slipat din spanska lär du upptäcka dem.

Här nedan kan du följa med in i Estatuas de Sol metauniversum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.