Amskøld fick ju ett sjukt bra 2021 här i bloggen. Singel Cry to a stranger från i somras blev utnämnd som årets bästa låt enligt mig och han följde även upp den låten med singeln Honestly under hösten som även den hamnade min min lista över årets bästa låtar.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är det nytt år och Amskøld inleder det med att släppa singeln Lose myself in you. Här bjuds vi på en poplåt med stora känlor där sångaren sjunger om att hitta modet som krävs för att våga släppa in någon i ens liv. Produktionen är modern med ett skön R&B-rytm som bygger upp till en filmisk refräng som även kryddats med gospelkörer. Sjukt snyggt och vi får med detta ännu en stark poplåt av artisten. Om inte 2022 blir året Amskøld slår igenom stort och brett är det något fel i Matrixen. För alla borde få uppleva hans fantastiska röst och låtar.

Om singeln berättar Amskøld för bloggen:

“Låten kom till hösten 2020 på ett låtskrivarcamp på Musikmakarna. Jag ville skriva om hur det är att våga visa sig skör och släppa in nya människor i ens liv, vilket jag tidigare har haft problem med. Vid den här tidpunkten hade jag dock börjat prata med en person som fick mig att känna annorlunda, så det kändes naturligt att låten skulle handla om det.Jag tycker att innebörden av låten är fin, hur man har varit trött på att försöka vara lycklig ensam, men att den här personen gör att man vågar visa alla sina sidor och släppa taget.

Låten har en positiv och upplyftande energi där jag verkligen får låta min röst komma fram. Vi som skrev låten ville fokusera på känslan i låten, men även mycket på rösten och olika körarrangemang. Därför är det mäktiga gospelkörer och mycket höga toner, vilket jag gillar!”

Lose myself in you är tagen från Amskølds kommande EP som släpps under 2022.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011