Vad skulle du göra och känna om en vän gick bort i tidig ålder?
Det är dessa tankar som artisten Dan Zimmerman sjunger om på den vackra balladen Carry you. Här sjunger Dan om en vän som gick bort i cancer, bara 26 år ung. En låt sångaren släpper idag på den bortgångna personens födelsedag, den 3:e Februari.

Svensk Pop

Resultatet är som sagt både vackert och gripande medan sångaren sjunger låten över ett pianoarrangemang som kryddats med smekande stråkar. Väldigt effektivt och tilltalande skulle jag säga. En stil som tar oss en bit bort från Dans tidigare mer dansanta låtar och visar upp en helt annan sida av denna talangfulla HBTQ-artist.

Lyssna och njut och kanske fäll en trår tillsammans med Dan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.