Cry to a stranger med Amskøld är en av de mest spelade låtarna för mig i år. Det är ganska bra jobbat för en låt som släpptes i somras, så det talar absolut om vilken lysande poplåt det är.
Nu är det dock äntligen dags för Rikard Amsköld att följa upp den låten, vilket han gör med Honestly. Med en pulserande energi i låten och sin karaktäristiska röst skapar sångaren än en gång popmagi för oss.

Tots den glittrande och synthiga produktionen handlar Honestly om hur lätt det kan vara att övertänka och att komma in i negativa tankemönster. Det blir en spännande kontrast mellan text och produktion och skapar i slutänden en hoppfull känsla om att faktiskt komma ur de där tankebanorna.

Amskøld berättar för bloggen:

”Jag kommer ofta in i negativa tankebanor där jag övertänker och oroar mig för att saker ska gå fel. Är rädd för att vara en börda för människor runtomkring mig. Honestly ger mig, och jag tror även andra som känner likadant, en hoppfull känsla där man ser att man kan skapa en förändring.”

Så gör dig redo för ännu en fantastisk singel med Amskøld och klicka igång Honestly är nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply