Cry to a stranger med Amskøld är en av de mest spelade låtarna för mig i år. Det är ganska bra jobbat för en låt som släpptes i somras, så det talar absolut om vilken lysande poplåt det är.
Nu är det dock äntligen dags för Rikard Amsköld att följa upp den låten, vilket han gör med Honestly. Med en pulserande energi i låten och sin karaktäristiska röst skapar sångaren än en gång popmagi för oss.

Nordiska Favoriter

Tots den glittrande och synthiga produktionen handlar Honestly om hur lätt det kan vara att övertänka och att komma in i negativa tankemönster. Det blir en spännande kontrast mellan text och produktion och skapar i slutänden en hoppfull känsla om att faktiskt komma ur de där tankebanorna.

Amskøld berättar för bloggen:

”Jag kommer ofta in i negativa tankebanor där jag övertänker och oroar mig för att saker ska gå fel. Är rädd för att vara en börda för människor runtomkring mig. Honestly ger mig, och jag tror även andra som känner likadant, en hoppfull känsla där man ser att man kan skapa en förändring.”

Så gör dig redo för ännu en fantastisk singel med Amskøld och klicka igång Honestly är nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.