Den svenska producenten Adam Avant är tillbaka med ny musik i form av nyta klubbhiten Get me high. En låt Adam gjort tillsammans med den Los Angeles-baserade sångaren Hayes som lånat ut sin röst till de läckra beatsen.

Apple Music

Adam berättar för bloggen:

”Jag gjorde hela tracket först och skickade sedan iväg den till honom. Han är riktigt duktig på att skriva så jag ska inte ta åt mig allt för mycket, men jag sa väl mer vad jag ville åt för känsla så fick han vara kreativ och göra sin grej på den.”

Låten i sig handlar om kärlek, att den inte alltid blir besvarad och att man känner att man skulle kunna göra vad som helst för att få vara med den personen. Så lite klassisk mix av upplyftande och emotionell house för att fira in att restriktionerna nu är borta. Så gör dig redo för att ta över dansgolvet den nionde tillsammans med Adam Avant.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.