Den svenska producenten Adam Avant är tillbaka med ny musik i form av nyta klubbhiten Get me high. En låt Adam gjort tillsammans med den Los Angeles-baserade sångaren Hayes som lånat ut sin röst till de läckra beatsen.

Popmuzik Podcast

Adam berättar för bloggen:

”Jag gjorde hela tracket först och skickade sedan iväg den till honom. Han är riktigt duktig på att skriva så jag ska inte ta åt mig allt för mycket, men jag sa väl mer vad jag ville åt för känsla så fick han vara kreativ och göra sin grej på den.”

Låten i sig handlar om kärlek, att den inte alltid blir besvarad och att man känner att man skulle kunna göra vad som helst för att få vara med den personen. Så lite klassisk mix av upplyftande och emotionell house för att fira in att restriktionerna nu är borta. Så gör dig redo för att ta över dansgolvet den nionde tillsammans med Adam Avant.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011