Efter att ha släppt singeln The Light i fjol, är Jonas Lundvall nu aktuell med singeln Let it go. Låten blir då andra smakprovet från artistens kommande album som släpps senare i år och följer upp debuten Sings of Life från 2017.

DOLBY ATMOS

På den nya singeln bjuds vi på otroligt snyggt arrangerad pop med stråkar och luftiga stämmor. Ett arrangemang som placerar låten i samma musiktradition som The Zombies eller The Left Banke. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt snygg chamber pop. Men jag är ju en riktig sucker för stråkarrangemang i pop, så det var en lätt sak att älska detta.
Texten i sig hanterar svårigheten att släppa gamla tänkesätt och kunna börja om på ett tomt blad.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011