Efter att ha släppt singeln The Light i fjol, är Jonas Lundvall nu aktuell med singeln Let it go. Låten blir då andra smakprovet från artistens kommande album som släpps senare i år och följer upp debuten Sings of Life från 2017.

Apple Music

På den nya singeln bjuds vi på otroligt snyggt arrangerad pop med stråkar och luftiga stämmor. Ett arrangemang som placerar låten i samma musiktradition som The Zombies eller The Left Banke. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt snygg chamber pop. Men jag är ju en riktig sucker för stråkarrangemang i pop, så det var en lätt sak att älska detta.
Texten i sig hanterar svårigheten att släppa gamla tänkesätt och kunna börja om på ett tomt blad.
Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.