Efter att ha släppt singeln The Light i fjol, är Jonas Lundvall nu aktuell med singeln Let it go. Låten blir då andra smakprovet från artistens kommande album som släpps senare i år och följer upp debuten Sings of Life från 2017.

Svensk Pop

På den nya singeln bjuds vi på otroligt snyggt arrangerad pop med stråkar och luftiga stämmor. Ett arrangemang som placerar låten i samma musiktradition som The Zombies eller The Left Banke. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt snygg chamber pop. Men jag är ju en riktig sucker för stråkarrangemang i pop, så det var en lätt sak att älska detta.
Texten i sig hanterar svårigheten att släppa gamla tänkesätt och kunna börja om på ett tomt blad.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.