Omslag

Den norska sångaren Peder Elias imponerar stort med nya singeln Paper plane. En söt liten poplåt där Elias hoppas att hans pappersplan når mottagaren och inte kraschar och går sönder på vägen. Man kan ju inte göra annat än att älska denna typ av charmiga kärlekslåtar, eller vad säger du?

Svensk Pop Apple Music

Paper plane är skriven av sångaren tillsammans med Iselin Solheim och Tormod Løkling. I videon kan vi se Peder i en gympasal omringad av just pappersplan. Även det är supercharmigt. För regin står Paulina Kolataj.

För er som älskar bakomfilmer kan här höra Peder berätta om arbetet med låten och hur den utvecklades till det slutliga resultatet.

Peder Elias

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011