Ja men då var det dags för lite popmusik från våra grannar i Danmark igen. Det är duon OS TO som består av Johan Ask och Camilla Pape som ger oss sommarkänslor här i vintern med singeln Det blir sommer igen. Bara titeln får en ju att känna lite framtidshopp nu när snön vräker ner över Göteborg.

Följ på Apple Music

Låten bjuder i alla fall oss på varma tongångar med skön flytande känsla i arrangemanget och jag gillar sirenljudet som löper igenom låten. Tyckte det gav en snygg känsla till låten. Lite som valsång.

Om låten berättar Camilla för bloggen:

”Texten är skriven som en kärlekssång till Johan; skrivet på känslan av att han hjälpte mig hitta modet och styrkan att fortsätta när allt kändes omöjligt. När mina drömmar och min riktning bromsades av rädsla och andras åsikter, då kunde han röja vägen framåt igen så att jag kunde fortsätta till världens ände – på grund av honom. Vi kallade låten Verdens ende. Men senare kom vintern, jag drabbades av ångest, och låten ändrade fokus för mig. Låten blev på något sätt ett ljus och en livlina. Så det kom att handla om mod, tro och överlevnad – Det blir sommer igen – en kärlekssång för drömmar och hopp.”

Det blir sommer igen är fjärde singeln från OS TOs kollande album Verdens Ende som släpps under våren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.