Ja men då var det dags för lite popmusik från våra grannar i Danmark igen. Det är duon OS TO som består av Johan Ask och Camilla Pape som ger oss sommarkänslor här i vintern med singeln Det blir sommer igen. Bara titeln får en ju att känna lite framtidshopp nu när snön vräker ner över Göteborg.

Popmuzik Popcast

Låten bjuder i alla fall oss på varma tongångar med skön flytande känsla i arrangemanget och jag gillar sirenljudet som löper igenom låten. Tyckte det gav en snygg känsla till låten. Lite som valsång.

Om låten berättar Camilla för bloggen:

”Texten är skriven som en kärlekssång till Johan; skrivet på känslan av att han hjälpte mig hitta modet och styrkan att fortsätta när allt kändes omöjligt. När mina drömmar och min riktning bromsades av rädsla och andras åsikter, då kunde han röja vägen framåt igen så att jag kunde fortsätta till världens ände – på grund av honom. Vi kallade låten Verdens ende. Men senare kom vintern, jag drabbades av ångest, och låten ändrade fokus för mig. Låten blev på något sätt ett ljus och en livlina. Så det kom att handla om mod, tro och överlevnad – Det blir sommer igen – en kärlekssång för drömmar och hopp.”

Det blir sommer igen är fjärde singeln från OS TOs kollande album Verdens Ende som släpps under våren.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.