Efter att ha släppt albumet Signs of Life 2017 är det nu dags för Jonas Lundvall att göra oss redo för album nummer två som släpps under första halvan av 2022. Först ut från det är singeln The Light som du kan lyssna på här nedan.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuder artisten oss på klassisk pop och låten i sig är ett samarbete med Ken Stringfellow som även skrivit texten. De har delat upp låten och sjunger varsin vers samt sjunger tillsammans i refrängen. Tillsammans skapar de magiska röstharmonier och att Jonas främsta inspirationskällor är George Harrison och Brian Wilson kan man definitivt ana av resultatet.

The Light handlar om att hitta det ljusa och vackra i svåra stunder. Att låten spelades in under pandemin kan nog ses som ett tecken på textens styrka. Att skapa fantastisk popmusik tillsammans under besvärliga förhållanden. I Jonas och Kens fall var det att de fick göra hela processen på olika platser. Jonas i Sverige och Ken i Frankrike. Men bra pop ser inga gränser och The Light är verkligen just lysande pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011