Efter att ha släppt albumet Signs of Life 2017 är det nu dags för Jonas Lundvall att göra oss redo för album nummer två som släpps under första halvan av 2022. Först ut från det är singeln The Light som du kan lyssna på här nedan.

Här bjuder artisten oss på klassisk pop och låten i sig är ett samarbete med Ken Stringfellow som även skrivit texten. De har delat upp låten och sjunger varsin vers samt sjunger tillsammans i refrängen. Tillsammans skapar de magiska röstharmonier och att Jonas främsta inspirationskällor är George Harrison och Brian Wilson kan man definitivt ana av resultatet.

The Light handlar om att hitta det ljusa och vackra i svåra stunder. Att låten spelades in under pandemin kan nog ses som ett tecken på textens styrka. Att skapa fantastisk popmusik tillsammans under besvärliga förhållanden. I Jonas och Kens fall var det att de fick göra hela processen på olika platser. Jonas i Sverige och Ken i Frankrike. Men bra pop ser inga gränser och The Light är verkligen just lysande pop.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply