I skrivande stund är Irländska Brooke en av de möjliga kandidaterna att representera landet i årets upplaga av Eurovision Song Contest 2022. Vad passar då bättre än att ha ett stadigt flöde av musik. Aktuell med That’s Rich hämtar artisten här inspiration från Blondie och The Gossip för att ge ett eldigt och empowering spår om hur du aldrig ska nöja dig med någon som inte uppfyller dina behov. 

DOLBY ATMOS

”Jag läste Debbie Harrys självbiografi och ville kapsla in den attityd hon porträtterade i sitt liv.” 

Brooke

Brooke osar av energi och visar här upp sitt imponerande och kraftfulla sångomfång som svävar på toppen av ett bultande beat och lekfull instrumentering. Artisten fick sitt stora genomslag som finalist på The Voice UK och har sedan dess släppt debutsingeln Attention som ståt stort stöd från radio. För närvarande arbetas det på en EP som förväntas släppas före sommaren 2022.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011