Foto: Petter Ericsson

Till hösten, närmare bestämt den 13:e Oktober släpper Thomas Stenström sitt sjätte album i form av SUPERLATIV 97.

Svensk Pop Apple Music

Fört ut är singeln Andas in andas ut. En upplyftande och gospel-kryddad poplåt som lugnande uppmanar oss att fortsätta och andas för allt kommer att bli bra igen.

Thomas berättar om texten:

Andas in andas ut är frasen man säger till någon som får panik. Jag är förvånad att jag inte kommit på det innan. Men väldigt glad att jag kom på det nu.”

Singeln är skriven av Thomas Stenström tillsammans med Johan Lindbrandt och Robin Stjernberg, samt producerad av sångaren tillsammans med Johannes Runemark.

Thomas Stenström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011