Gregory Dillon ger oss pulserande pop med senaste singeln James Dean.
En riktigt skön elektropop-hit med både retrokänsla och läckert driv, medan sångaren drar paralleller till den vackra Hollywood-skådespelaren från 50-talet, vars liv tog slut i en bilolycka. En låt som definitivt kommer få igång både partyt och dagen som del i en spellista.

Nordiska Favoriter

Låten i sig skrev Gregory efter att själv ha varit med om en bilolycka som förändrade livet på sångaren.
Om singeln berättar sångaren för oss:

”Det finns outtalade berättelser om det förflutna jag har burit med mig, och när jag navigerar i min identitet och mina känslor på de tysta gatorna i förorten, hittade jag ett viktigt perspektiv på den queerupplevelsen, som återspeglar James Deans hemliga liv. Den här låten är en känslomässig hyllning till förlorad potential och den hemsökande skönheten i vad som kunde ha varit.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011