Gregory Dillon ger oss pulserande pop med senaste singeln James Dean.
En riktigt skön elektropop-hit med både retrokänsla och läckert driv, medan sångaren drar paralleller till den vackra Hollywood-skådespelaren från 50-talet, vars liv tog slut i en bilolycka. En låt som definitivt kommer få igång både partyt och dagen som del i en spellista.

Favoriter Apple Music

Låten i sig skrev Gregory efter att själv ha varit med om en bilolycka som förändrade livet på sångaren.
Om singeln berättar sångaren för oss:

”Det finns outtalade berättelser om det förflutna jag har burit med mig, och när jag navigerar i min identitet och mina känslor på de tysta gatorna i förorten, hittade jag ett viktigt perspektiv på den queerupplevelsen, som återspeglar James Deans hemliga liv. Den här låten är en känslomässig hyllning till förlorad potential och den hemsökande skönheten i vad som kunde ha varit.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011