Robert Alfons och hans musikprojekt TR/ST släppte en EP i fredags. EP:n i sig innehåller fem spår, men ett av dem stack ju ut extra mycket. Robert har nämligen bjudit in ingen mindre än Jake Shears för att göra en tolkning av Pet Shop Boys odödliga klassiker Being Boring från 1990.

Svensk Pop Apple Music

Inledningen andas samma vemod som originalet, där Shears sedan lägger på sin Comfortably Numb-falsett i refrängen. Men från vers två kickar trummorna in och det blir en mer dansat version av låten. Jag tyckte det hela både blev fint och skönt samtidigt. Jag gillade den elektroniska produktionen och hur låten fått ett bra driv. Sedan är det fortfarande svårt att slå originalet. Men detta var absolut inte en dum tolkning.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011