Liksom många musiker var det låtskrivandet amerikanska Rohini Rege tydde sig till för att skriva av sig av en på- och av relation. Mystiskt och atmosfärsikt piano välkomnar oss in i den atmosfäriska låta som Ghost of me är. Med minimala produktionsgrepp fångar artisten känslan av hur ett förhållande kan hemsöka ens tankar. 

Nordiska Favoriter

Ghost of me är en låt jag skrev för att uttrycka känslor efter att ha lämnat ett dåligt förhållande som fick mig att känna att jag som person var för mycket. I låten erkänner jag att även att min energi var för stark för partnern jag lämnade att hantera. Det finns så många anledningar till att vi fortsätter återvända till infekterade relationer och tända den där elden innan vi inser att vårt fulla värde inte uppskattas. I slutet av dagen vill vi alla bli ihågkomna; Jag ville beskriva min upplevelse i termer av ett spöklikt minne som inte kommer att vara lätt att glömma.”

Houston-födda Rohini är klassiskt utbildad i röst och piano, det var faktiskt först nyligen hon hittade sin låtskrivarglädje och har nu mera börjat ge ut originallåtar. Pianotalangen är något vi hör tydligt prov på i den aktuella singeln och artistens falsett vittnar helt klart om en skolad röst. Uppvuxen med att  framföra egna coverlåtar vid evenemang och öppna scener är detta ett stort steg mot en egen artistkarriär. Lyssna in Ghost of me här! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.