Detta var skönt.
Mattias Hoffert släpper med Hey June! en medryckande pianolåt som doftar lite av Billy Joel skulle jag säga. Mogen pop med härligt upplyftande känsla som känns som ett perfekt soundtrack till våren och sommarens middagar på en uteservering. Du kommer definitivt förstå känslan när du lyssnar på låten.

Skicka in din musik

Om arbetet med Hey June! berättar Mattias för bloggen

”Jag satt egentligen bara hemma och lekte runt med ackordföljder på pianot och prövade lite olika takter när jag liksom snubblade över det som sedan kom att bli versen. Sedan hade jag en skiss till en refräng, som egentligen var tänkt till en annan låt som jag höll på med, men jag prövade den som en fortsättning till den här låten och det funkade! Jag kände också att detta skulle bli en text på engelska eftersom låten skiljer sig stilmässigt mot det jag vanligtvis skriver och producerar.

Efterhand, när jag märkte vart åt det barkade när jag började producera låten försökte jag bara accelerera det jag tyckte låten hade i sig. En glad låt med en refräng man vill dansa och sjunga med i! Det ska bli spännande att se vad låten får för mottagande eftersom den skiljer sig lite mot det jag släppt tidigare!’

Klicka igång singeln och få lite solsken i livet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
2
+1
2
+1
1
+1
4
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011