Detta var skönt.
Mattias Hoffert släpper med Hey June! en medryckande pianolåt som doftar lite av Billy Joel skulle jag säga. Mogen pop med härligt upplyftande känsla som känns som ett perfekt soundtrack till våren och sommarens middagar på en uteservering. Du kommer definitivt förstå känslan när du lyssnar på låten.

Apple Music

Om arbetet med Hey June! berättar Mattias för bloggen

”Jag satt egentligen bara hemma och lekte runt med ackordföljder på pianot och prövade lite olika takter när jag liksom snubblade över det som sedan kom att bli versen. Sedan hade jag en skiss till en refräng, som egentligen var tänkt till en annan låt som jag höll på med, men jag prövade den som en fortsättning till den här låten och det funkade! Jag kände också att detta skulle bli en text på engelska eftersom låten skiljer sig stilmässigt mot det jag vanligtvis skriver och producerar.

Efterhand, när jag märkte vart åt det barkade när jag började producera låten försökte jag bara accelerera det jag tyckte låten hade i sig. En glad låt med en refräng man vill dansa och sjunga med i! Det ska bli spännande att se vad låten får för mottagande eftersom den skiljer sig lite mot det jag släppt tidigare!’

Klicka igång singeln och få lite solsken i livet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
2
+1
2
+1
1
+1
4
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.