Omslag

Jag var helt besatt av Studio Killers i samband med att de släppte Ode to the Bouncer och Eros and Apollo där under första halvan av 10-talet. Lysande pop och koncept med de tecknade figurerna och videorna.

Skicka in din musik

Under åren har Studio Killers släpps en hel del singlar, där bland annat Jenny (I wanna ruin our friendship) från 2020 blev en enorm hit för gruppen.
Nu är Studio Killers aktuella med den lysande Underneath my raincoat. Lekfull dansant pop som fick mig att känna att de fortfarande kan göra lysande poplåtar. Denna är härlig sommarpop med afrikanska körer och oljefat. Det är sprudlande lycka medan bandet sjunger att skydda oss under deras stora paraply. Sött och underbart!

Studio Killers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011