Rickard Abrahamsson och hans A Crystal Clear Moment är tillbaka i bloggen för att följa upp albumet Arms Remains Open från 2021, där du hört några av singlarna här i bloggen.

Följ på Apple Music

Nya singeln heter We come around och är en härlig popdänga med medryckande arrangemang och en produktion som andas 80-tal och synthpop. Tillsammans med Emma Apetrea bakom mikrofonen levereras en låt med ögonblickliga melodier och för mig en given hit som gjorde mig helt lycklig.

A Crystal Clear Moment

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011