Till ösiga trummor och lekfull basgång ger duon Briljant oss den läckra singeln Stannar kvar. Här hör vi dem sjunga om önskan att tillbringa en sista natt med exet och ömsint vädja om att allt ska bli som det en gång varit. Melankolin klingar i sångarnas röster något som matchar den övergripande tematiken och känslan perfekt. Allra mest förtjust är jag i den snygga avvägningen mellan snabba vers-fraseringar och långa toner i refrängen. Ett geni-grepp som skapar en skön dynamisk och händelserik lyssning.

Favoriter Apple Music

Är det bara jag, eller ger inte Stanna kvar en fägring av sommar? 

Briljant

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.